08 september 2017
Naomi

Geld verdienen met datgene wat je heel leuk vindt!

Ben jij een echte keukenprins(es) en krijg jij van je vrienden en familie ook áltijd te horen dat je eigenlijk kok had moeten worden? Het is niet iets wat je zomaar doet, een restaurant beginnen. Het is meer dan alleen koken, er komt een hele business bij kijken. Maar wist jij dat je je culinaire talenten ook zónder alle bijkomende haken en ogen met de wereld kan delen?

Maak kennis met Chefmate!

Het superleuke nieuwe platform Chefmate helpt je om je gerechten optimaal te presenteren en te verkopen op hun site en je kan er flink mee verdienen! Het leuke is dat iedereen het kan. Kan je één taart heel lekker maken en wil je alleen die aanbieden? Geen probleem! Nadat je je aangemeld hebt op hun site komen ze bij je langs om te kijken hoe het met je keuken gesteld is. Als jij voldoet aan de hygiëneregels zullen ze je helpen om je gerechten mooi op de foto te zetten en dan hoef je alleen maar even af te wachten tot de eerste bestelling binnen komt!

Je kan lekker beginnen met koken en vervolgens verpak je het in de door Chefmate geleverde verpakking en komt de klant het eten ophalen. Op die manier run je eigenlijk je eigen restaurant en kan je eindelijk van je hobby je werk maken; iets waar we stiekem allemaal van dromen. En het enige wat je hoeft te doen is koken!
Klinkt dit jou als muziek in de oren? Ga dan snel naar Chefmate.nl en meld je aan. Het is helemaal gratis en vrijblijvend!

Deze mensen gingen je al voor!

koken