04 juni 2021

Ga je dit proberen?

Do you like Piña Colada? Dan moet je als de wiedeweerga naar Lidl. De supermarkt is namelijk in Zuid-Amerikaanse sferen geraakt, en heeft daarom veel klassiekers naar de schappen gebracht. Van Dulce de Leche tot verse dorade én bijzondere toetjes! 

Zuid-Amerika

Beeld je het even in: azuurblauw water, witte stranden en veel palmbomen. En wat mist er nog? Precies, een ijskoude Piña Colada. Supermarktketen Lidl brengt een stukje Zuid-Amerika naar je toe met het thema ‘Alma Latina‘. Naast de klassiekers, verkoopt de supermarkt ook een product dat voor ons compleet nieuw is: Piña Colada-vla. Eum, wat?

Piña Colada-vla

Piña Colada is de bekende cocktail met ananas en kokosnoot. En dankzij Lidl hoef je dat niet te drinken uit een kokosnoot, maar kun je het gewoon uit een kommetje eten. De cocktail is namelijk getransformeerd tot een vla. De vla heeft een rijke kokosnoot smaak en is gevuld met kleine stukjes ananas. Alleen nog een palmboom en een klein parapluutje in je kom, en de illusie is compleet!

Andere cocktails

Het is overigens niet de enige cocktail die je als toetje kunt kopen. De bekendste cocktail uit Zuid-Amerika heeft namelijk ook een make-over gekregen. Pisco Sour, met limoen en een vleugje kaneel, is verkrijgbaar als yoghurt. Heerlijk om de dag mee te starten of als toetje met blauwe bessen en stukjes chocolade.

Lees ook: Droombaan: hier kun je geld verdienen met cocktails drinken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Lidl | Beeld: Unsplash, Garett Mizunaka