17 oktober 2017
Desy

Wij kunnen niet wachten!

We zijn allemaal opgegroeid met het begrip HEMA rookworst; kun jij je de eerste keer nog herinneren dat je op een winterse dag van opa of oma een rookworst in je knuistje geduwd kreeg? Wij zijn het in ieder geval nooit vergeten en eten nog regelmatig met een nostalgisch gevoel een lekkere rookworst op!

Maar goed, tijden veranderen en zo ook de HEMA rookworst.

Variatie
Na negentig jaar (ja echt, negentig jaar!) rookworsten verkopen heeft de populaire winkelketen besloten om het roer om te gooien. Het was tijd voor een beetje variatie en dus werd er op het hoofdkantoor een nieuwe variant van de geliefde rookworst bedacht. Mocht je nu hartkloppingen krijgen bij het idee dat je de traditionele rookworst moet missen dan kunnen we je geruststellen; de nieuwe worst wordt een limited edition en zal worden verkocht naast de normale versie.

Pittig
De nieuwe worst wordt lekker spicey; door het toevoegen van meerdere kruiden aan het originele rookworstrecept krijgt de nieuwe variant een extra pittige touch. Op dit moment is de worst al te koop voor €2,25. Wees er wel snel bij want je kunt de pittige worst tot en met 5 november kopen. Daarna is deze tussen 20 november en 3 december en tussen 19 februari en 3 maart weer verkrijgbaar.

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: Wikimedia Commons, Donald Trung