19 september 2017
Sabine

Wij dachten dat in restaurants hogere eisen aan het eten werd gesteld

We voelen ons vaak een gewaardeerde gast wanneer we uit eten gaan en de bediening schotelt ons meteen een karafje water voor en een mandje brood met een royale portie knoflookboter. Alleen blijkt dat dat gratis brood niet zo’n mooi sprookje is als het lijkt.

Dit doen ze in een restaurant dus met het brood.

Niet fris
Lekker brood peuzelen is een perfecte manier om je knorrende maag een beetje te temmen wanneer je wacht op je hoofdmaaltijd. Alleen is er toch wel iets aan de hand met die broodjes… Niet in elk restaurant gebeurt het, maar veel restaurants ‘herbruiken’ hun eigen brood. Oftewel: eet jij je broodmandje maar half leeg? Dan wordt het brood gewoon bewaard en aangevuld voor de gast na jou. In principe is er verder niets mis met het brood, maar een erg fris idee is het niet. Overigens willen wij hiermee niet beweren dat dit in elk restaurant gebeurt! 

Dit later nog eens lezen? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Good Housekeeping | Beeld: Pixabay