28 mei 2024
Esther Reitsema

Met op het menu: KFC’s kipsalon!

Iedereen kent het enorme hongergevoel dat je ‘s nachts hebt na het stappen. Het enige waar je zin in hebt is een vette hap, en dan het liefst een kapsalon. Wil je een keer wat anders dan je standaard bestelling bij de snackbar om de hoek? Dan kun je binnenkort terecht bij KFC. De fastfoodketen opent deze week namelijk de eerste ‘Nacht KFC’ met op het menu – je gelooft het niet – een heerlijke kipsalon!

KFC’s kipsalon

KFC heeft in Rotterdam een wereldwijde primeur te pakken. Daar opent de allereerste ‘Nacht KFC’, geopend van 22:00 uur tot 04:00 uur ‘s nachts voor de echte late night cravings. Enne, op het menu wordt KFC’s versie van de iconische kapsalon geïntroduceerd. Van 30 mei tot 1 juni kunnen nachtbrakers bij de Nacht KFC in Rotterdam KFC’s Kipsalon, ook als veggie, komen voorproeven. De cult hit is daarna vanaf 4 juni beschikbaar in alle restaurants van KFC in Nederland.

Late night snack

De Nacht KFC opent op 30 mei haar deuren aan de Schiekade 201 in Rotterdam. Een ideale uitvalsbasis voor wie op verschillende plekken in de stad een mooie feestavond heeft gehad. Of voor wie laat op de avond nog een goede snack wil bemachtigen. Naast de beroemde Kipsalon heeft de Nacht KFC alles wat je wilt voor je laatste stop van de nacht. Van arcade games tot fotomuur voor echte fans, en nog meer vermaak tot in de late uurtjes. 

Veggie KFC

Het is niet de eerste keer dat KFC opzien baart met een tijdelijk restaurant. In 2020 opende de fastfoodketen tijdens de Nationale Week Zonder Vlees het eerste vegetarisch KFC restaurant ter wereld. De Veggie KFC was een week lang geopend op het Binnenwegplein in Rotterdam waar de chickenless bucket, chickenless fingerfood, chickenless ricebowl, chickenless wrap en chickenless boxmeals die week op het menu stonden. 

Lees ook: Oeeh: Starbucks komt met ijskoude zomerse drankjes

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: KFC | Beeld: Adobe Stock