23 januari 2018
Sabine

Van Daim kunnen we nooit genoeg krijgen!

Daim kennen de meesten als de lekkernij waar ze nooit nee tegen kunnen zeggen als ze in de IKEA zijn. Het chocolaatje is heerlijk, maar ook in de vorm van taart lusten we er wel pap van. Tot op heden kenden we slechts één Daim-smaak, maar daar komt verandering in!

Het chocolaatje is voorzien van een fruitig smaakje. 

Nieuwe smaak
Hoewel je de chocolaatjes jaren geleden voornamelijk bij de IKEA zag, kun je ze nu in menig supermarkt verkrijgen. De Daim-fans waren hier natuurlijk erg blij mee. En nu hebben we weer leuk nieuws voor de liefhebber: er komt namelijk een nieuwe smaak! Binnenkort kunnen we hopelijk geniet van de Daim-chocolade met sinaasappelsmaak.

Verkrijgbaar
Helaas is nog niet bekend of de reep ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn, maar in het Verenigd Koninkrijk is de oranje gekleurde wikkel al gespot. Het gaat om een limited edition, maar wij hopen dat het niet zó limited is dat het ons land overslaat. In Engeland zijn ze verkrijgbaar bij Poundland voor maar -inderdaad- een pond, dus als je binnenkort het Verenigd Koninkrijk bezoekt, is een stop bij deze winkel de moeite waard. Zeker als we de reviews mogen geloven. Zo vertelde een gelukkige proever al dat het ‘heerlijke, romige melkchocolade is met een vleugje sinaasappel’.

Dacht je dat het heerlijke nieuws daar ophield? Nee hoor! De Daim-taarten met deze nieuwe smaak zijn ook al gespot én ze zijn glutenvrij!

Bron: Metro | Beeld: Pixabay