19 juni 2018
Naomi

Wij rennen nu naar McDonald’s

Wij zijn allemaal dol op de Franse frietjes van McDonald’s. Toegegeven; soms zouden we willen dat we een ander soort friet konden bestellen. En dat kan nu! Vanaf vandaag komt de fastfoodketen namelijk met heel nieuwe snacks. Eén van deze nieuwe snacks is een portie zoete aardappelfrietjes en wij rennen nu meteen naar de Mac om ze te proberen. 

Wil jij proberen de nieuwe zoete aardappelfrietjes proberen?

Nieuwe snacks

Na Noorwegen, Australië en Texas mogen wij nu ook eindelijk genieten van deze nieuwe frietjes. We meldden eerder al dat deze gebieden de frietjes kregen en de fastfoodgigant pikte ieders teleurstelling duidelijk op. Tijd om deze lekkernij ook naar Nederland te halen. En als je denkt dat dit het enige is wat McDonald’s gaat toevoegen aan het menu, dan heb je het mis… McDonald’s voegt ook heerlijke gefrituurde garnalen toe aan het menu en ook een heerlijke citroenlimonade. Perfecte zomersnacks voor de warme dagen.

Franse Frietjes

En als we je nog een kleine tip aan de hand mogen doen, dan kun je beter twee hamburgers bestellen dan Franse frietjes. De reden dat je beter twee hamburgers kan bestellen heeft volgens Emily Fields te maken met de voedingsstoffen die je binnen krijgt. Want zoals we zeggen, elk voordeel heeft zijn nadeel; er staat tegenover dat je de Franse frietjes moet laten staan. De frietjes bevatten veel vetten en koolhydraten, maar bijna geen eiwitten. Nu zijn de hamburgers ook niet onschuldig en bevatten deze ook vetten en koolhydraten, maar daarentegen zitten er ook veel eiwitten in.

Eiwitten
Door twee hamburgers te eten verdubbel je de hoeveelheid van eiwitten die je binnenkrijgt. Daarbij beperk je de hoeveelheid koolhydraten en vetten. Ook zit je na het eten van al deze eiwitten langer vol. De kans dat je een paar uur na het eten bij de McDonald’s weer opnieuw naar een snack grijpt is hierdoor een stuk kleiner.

Lees ook: Bah: dit gebeurt er met een keukenhanddoek als je deze een maand niet was

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: McDonald’sLibelle | Beeld: pxhere