02 april 2024
Yentl Feenstra

Heb jij ze in huis gehaald?

Ben je gek op de Aziatische keuken of heb je zin om wat nieuws te proberen? Dan zijn dumplings gegarandeerd een hit! Ze zijn heerlijk zacht van buiten en zitten vol smaak door de rijke vulling. Maar heb je ze onlangs van de Aziatische supermarkt Amazing Oriental in huis gehaald? Controleer de verpakking dan goed, want bepaalde producten worden teruggeroepen. 

Allergie

Als je een allergie hebt, ben je vaak extra op je hoede als het gaat om het kopen van producten die je niet mag eten. Logischerwijs kijk je dan naar het etiket – want: super betrouwbaar, zou je denken. Soms gaat het alleen helaas toch nog mis, zoals nu bij Amazing Oriental. Hier is namelijk iets fout gegaan met het etiket van een product. Ben je allergisch voor ei? Let dan even goed op.

Veiligheidswaarschuwing

Amazing Oriental waarschuwt voor de Bibigo Mini Mandu Prawn Dumplings die ze in hun winkel hebben liggen. De lekkernij bevat ei, maar dit staat niet op het etiket. Eet het product dus niet als je een allergie hiervoor hebt.

Specificaties

Om precies te zijn gaat het om het volgende specifieke product:

  • Bibigo Mini Mandu Prawn Dumplings 360 gram
  • Productcode: 91803
  • Tenminste houdbaar tot (THT): 10-08-2024

Beeld: ©Bibigo

Voor klanten met een allergie is het mogelijk om de dumplings terug te brengen. Indien je geen allergie voor ei hebt, kun je ze gewoon eten.

Lees ook: Stap voor stap: Aziatische dumplings maken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: NVWA | Beeld: Adobe Stock, Bibigo