18 juli 2023
Fabiën

Allergisch voor vis? Eet de maaltijdsalade Kip Caesar van Jumbo dan niet

Fouten maken is menselijk en tijdens de productie van artikelen gaat er weleens iets mis. Zo ook tijdens de productie van de kant-en-klare maaltijdsalade met kip die je kunt kopen bij de Jumbo. De supermarktketen haalt dit product per direct uit de schappen. Hieronder lees je om welke voedselwaarschuwing het gaat.

Meerdere supermarkten

Heb jij onlangs bij de Jumbo een maaltijdsalade Kip Caesar gekocht en ben je allergisch voor vis? Let dan goed op. De website Productwaarschuwing.nl meldt namelijk dat de supermarkt een allergenenwaarschuwing heeft afgekondigd. Dit omdat de maaltijdsalade een verkeerd etiket heeft. Op het etiket van de kant-en-klare salade staat de allergeen vis niet vermeld, terwijl deze wel aanwezig is.

De allergenenwaarschuwing van Jumbo geldt voor de Jumbo Maaltijdsalade Kip Caesar met houdbaarheidsdatum 18-07-2023. Op het product is de volgende EAN code aanwezig: 8718452716418, maar deze is dus niet juist. Dat is namelijk het etiket van een andere maaltijdsalade. Deze maaltijdsalade bevat de allergeen VIS, maar dat staat door deze fout niet op de verpakking vermeld. Let dus goed op!

Beeld: Jumbo

Heb je de maaltijdsalade gekocht en ben je allergisch voor vis? Eet deze dan niet op. Je kunt het product terugbrengen naar Jumbo en krijgt dan je aankoopbedrag terug. Niet allergisch voor vis? Dan kun je de salade wel gewoon eten.

Lees ook: Veiligheidswaarschuwing: deze eisalade van Albert Heijn bevat mogelijk plastic

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Jumbo, Productwaarschuwing.nl | Beeld: Pexels