31 mei 2018
Naomi

Huiswijn kan ook erg lekker zijn!

We kunnen allemaal wel genieten van een goede wijn. Vaak blijkt dat dure wijnen kwalitatief beter zijn, maar bij de HEMA ligt het anders. De budgetwijn van deze winkelketen kwam als beste uit de test bij de International Salute to Excellence Award. Een hele mond vol, maar kort gezegd betekent dat dat deze huiswijn gewoon superlekker is!

Wij gaan even naar de HEMA!

Prijs-kwaliteit

Het gaat hier om de droge witte wijn van het huismerk van de HEMA. Deze drie (!) euro wijn werd uitgeroepen tot beste koop. Dat betekent dat deze wijn de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Je doet dus absoluut geen miskoop als je deze wijn meeneemt. De wijn werd uit driehonderd wijnen van 39 wijnverkopers uitgekozen. Supergoed, dus!

Andere prijzen

Niet alleen de wijn van de HEMA viel in de prijzen. Ook de Creek Prestige Shiraz van Aldi kreeg een prijs. De award die deze wijn toegekend kreeg was ‘de beste rode wijn buiten de traditionele wijngebieden’. Dat alles voor maar 4,69! En dat is nog niet alles. In de categorie Beste rode wijn won Albert Heijn met de Côtes du Rhône. Die wijn koop je al voor 6,99 euro. En ook in de categorie ‘beste rioja’ won Albert Heijn. De Viña Lorea Rioja Crianza (6,99 euro) was hierin de allerbeste.

Lees ook: Bewezen: Als je deze geuren vaak ruikt, dan word je gelukkiger

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: pxhere