25 april 2022
Jaimy Boer

Zou het kloppen?

Zit jij elke zaterdag ook steevast voor de buis voor Heel Holland Bakt? Met de halve finale in zicht, wordt de strijd voor beste thuisbakker steeds spannender. Toch denken fans dat jurylid Robèrt van Beckhoven stiekem in zijn hoofd al een winnaar heeft gekozen…

Let op! Dit artikel bevat spoilers over de zesde aflevering van Heel Holland Bakt 2022 van 23 april.

Zesde aflevering

Tijdens de zesde aflevering was de spanning tussen de kandidaten om te snijden. Zo waren Enzo en Zeinab aan elkaar gewaagd, maar kreeg Marieke ook veel lof over haar spektakelstuk. De jury was streng maar rechtvaardig, alleen waren niet alle kijkers het met het commentaar eens. Zo vonden ze dat de jury te streng was voor Juliaan, die voor het spektakelstuk eigenhandig een molen van eclairs had gebouwd. Volgens de jury waren de eclairs alleen niet goed van smaak en betekende dit helaas ook het vertrek van de kandidaat.

Winnaar

Fans uitten hun kritiek op Twitter, en zeggen het onterecht te vinden dat Juliaan naar huis is gestuurd. Zo zegt een kijker dat het opvallend is dat Marieke er nog in zit en Zeinab overduidelijk de winnaar gaat zijn. Volgens haar heeft Robèrt van Beckhoven al duidelijk een winnaar gekozen.

Veel lof

Toch hoeft dit niet meteen te betekenen dat Zeinab dit seizoen gaat winnen. Tijdens de zesde aflevering was de Meester Patissier namelijk ook vol lof over Enzo en zijn veganistische baksels. Het jurylid gaf zelfs toe dat hij heel veel leert van de kandidaat. En anders is er altijd nog Janny, die ook een vinger in de winnaars-pap heeft. Kortom, alles is nog mogelijk!

Lees ook: De leukste tweets over aflevering 6 van Heel Holland Bakt

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: MAX/Roland J.Reinders