07 mei 2018
Desy

Voor de echte toetjesfanaat

Zoek je én nog een baantje en pak je bij een lopend buffet liever eerst het toetje dan het hoofdgerecht? Dan is deze vacature echt iets voor jou. FrieslandCampina zoekt namelijk iemand die de toetjes wil testen. 

En ja, het is betaald.

Betaald eten

Als je een echte Bourgondiër bent heb je jezelf vast wel eens afgevraagd waarom je er toch in vredesnaam geen geld mee kunt verdienen. Van je hobby je werk maken zeggen ze altijd, toch? Dat kan nu, want FrieslandCampina heeft een uitstaande vacature voor een toetsjestester. Het zuivelbedrijf zoekt nieuwe leden voor het smaakpanel waarin verschillende zuivelproducten beoordeeld worden. In het panel onderzoek je samen met andere panelleden de smaak, geur en textuur van de producten.

Dit zoeken ze

Om in aanmerking te komen voor de functie heb  je een bovengemiddelde smaakgevoeligheid nodig. Dit hoef je niet uit jezelf te hebben: middels een leertraject zul je dit gaan ontwikkelen. Het leertraject duurt overigens maar liefst drie maanden. Verder zoekt het zuivelbedrijf naar iemand die enthousiast is, een passie voor voedingsmiddelen heeft en die tussen de 6 en 8 uur per week beschikbaar is. Daarnaast vinden ze het fijn als je je mening op creatieve wijze op kunt schrijven; ‘woorden als ‘lekker’ en ‘vies’ zijn uit den boze’, zo luidt de vacature. Rokers en mensen met een chronische verkoudheid willen ze logischerwijs niet hebben. Ook niet onbelangrijk: je verdient € 12,82 per dag.

Lees ook: Mjammie! Met 6 ingrediënten maak je deze overheerlijke no-bake chocoladekoekjes

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Viva | Beeld: videostill Mona