25 november 2020

Of ga voor een letter met Limoncello-, Baileys-, Boswandeling- of Champagnevulling

Voor een chocoladeletter in je schoen ben je nooit te oud. Sterker nog, soms komt de goede Sint met snoepgoed waarvoor je eigenlijk je ID-kaart moet laten zien. Deze chocoladeletters van Très Bien zijn namelijk gevuld met (sterke) drank. Proost, Sinterklaas!

Licor 43-vulling

De chocolatiers van de Groningse delicatessenwinkel Très Bien weten wat we nodig hebben. Zij helpen Sint en de Pieten dit jaar een handje en creëren prachtige, handgemaakte chocoladeletters gevuld met Licor 43. Zowel liefhebbers van melkchocolade als van pure chocolade komen aan hun trekken én alle letters van het alfabet kunnen besteld worden.

Meerdere varianten

Daar blijft het niet bij. Ook als je liever een ander drankje inschenkt, weten deze chocolatiers wel raad. Wat dacht je van witte chocoladeletters gevuld met tropische Boswandeling, goudkleurige chocoladeletters met bruisende champagne, pure chocoladeletters met frisse Limoncello of toch een melkchocoladeletter met romige Baileys?

Bestellen

Afreizen naar het hoge noorden is niet nodig als je een alcoholische letter in je schoentje wilt vinden. De luxe chocoladeletters bestel je hier en worden door het hele land verzonden. Afhalen in Groningen kan natuurlijk ook.

Lees ook: Vergeet de chocoladeletter: er is nu een kroketvariant

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron en beeld: Très Bien