31 maart 2021

Hallo, nieuwe favoriete snack!

Ben jij een groot liefhebber van de klassieke tompouce, maar mogen we je ook wakker maken voor een donut? Dan hebben we goed nieuws. Albert Heijn combineerde het beste van twee werelden en lanceerde de tompoucedonut. 

Albert Heijn

De knalroze snack die menig verjaardag een stuk leuker heeft gemaakt, is van origine een echte HEMA-snack. HEMA is echter niet meer de enige supermarktketen waar je de tompouce anno 2021 kunt scoren. Bij menig supermarkt ligt dit heerlijke gebakje in de schappen. Toch besloot Albert Heijn een eigen draai aan de tompouce te geven en combineerde de snack met een donut.

Tompoucedonut

Uiteraard is de donut gehuld in een knalroze glazuurlaag. In de binnenkant van de donut vind je een heerlijke roomvulling, die net zo smaakt als de vulling van een tompouce. En behalve dit geniale idee, moeten we ook meteen denken aan alle ongemakkelijke situaties die je hiermee voorkomt. Want het eten van een tompouce, zonder te knoeien, lukt ons in de meeste gevallen niet. Benieuwd hoe deze gloednieuwe tompoucedonuts smaken? Je scoort bij de supermarktketen twee donuts voor 3,50 euro. Geniet ervan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Livingproef (@livingproef)

Lees ook: Door corona geven millennials meer uit aan boodschappen

Bron: FLAIR | Beeld: iStock (natalie_board)