Beste nieuws van de dag: de Chicken Big Mac komt naar Nederland

09 februari 2022
Roos

Deze burger werd eerder alleen in de buitenlandse McDonald’s verkocht

Liefhebbers van de McChicken en Big Mac kunnen hun hart ophalen: de Chicken Big Mac komt naar Nederland! We hebben er even op moeten wachten, maar McDonald’s heeft na lange tijd besloten de populaire burger naar Nederland te halen.

Geen keuzestress meer

Bij een bezoekje aan McDonald’s betrapten we onszelf regelmatig op keuzestress. Ga je voor een Big Mac? Of toch een frisse McChicken? Heel binnenkort hoeven we in ieder geval niet meer te twijfelen bij een bezoekje aan de gele M. De Chicken Big Mac wordt namelijk aan de menukaart toegevoegd.

Veel vraag naar

Volgens FlavorFlav werd McDonald’s continu bestookt met dezelfde vraag. Liefhebbers van de fastfoodketen wilden namelijk al ontzettend lang weten wanneer de burger in Nederland verkocht zou worden. Ook in het Verenigd Koningrijk en Ierland werd deze vraag veelal gesteld, dus daar lanceerde de burger vorige week al. Wij moeten nog even geduld hebben, op 19 april is de dag dat-ie ook in de Nederlandse McDonald’s te scoren is.

Nog niet alles

Grote kans dat je 19 april nu al met rood omcirkelt hebt in je agenda. En dat is maar goed ook, want er komt nog meer lekkers aan. De Mozzarella Dippers komen terug op het menu, samen met de Galaxy Chocolate McFlurry. Voor de vleesliefhebbers nóg meer goed nieuws, de Double Big Mac komt namelijk ook terug. Of de Chicken Big Mac ook in Veggie-variant wordt gelanceerd? Dat is helaas niet duidelijk.

Ook lekker: Gek op dat McDonalds ontbijtje? Zo maak je de McMuffin zelf!

Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: FlavorFlav | Beeld: McDonald’s