Christel

Wat heb je nodig voor perzikijs?

  • 4 middelgrote perziken, gesneden en ontpit
  • 70 gram volle Griekse yoghurt
  • 70 milliliter slagroom
  • 2 eetlepels wodka
  • 80 gram honing + 2 eetlepels honing
  • 150 gram frambozen, gehalveerd
  • 2 theelepels citroensap

Wat moet je doen?

  • Doe de perziken, Griekse yoghurt, slagroom, wodka en honing in een blender of keukenmachine en mix dit tot een glad geheel.
  • Doe het mengsel in een kom en dek deze af met vershoudfolie.
  • Doe het ijs minstens zes uur in de vriezer.
  • Het ijs is klaar om te serveren. Serveer het ijs met het volgende:
  • Doe de helft van de frambozen in een kom en prak deze.
  • Voeg de citroensap, de overgebleven frambozen en 2 eetlepels honing aan de kom toe. Laat 20 minuten staan en roer af en toe.
  • Schep het ijs in ijskommetjes en doe er wat van het frambozenmengsel overheen.
  • Eet smakelijk!

Pagina 2/2

Lees ook: Zo maak je een nutellacake met maar 3 ingrediënten 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Bonappetit | Beeld: Pexels