Wat heb je nodig voor perzikijs?
- 4 middelgrote perziken, gesneden en ontpit
 - 70 gram volle Griekse yoghurt
 - 70 milliliter slagroom
 - 2 eetlepels wodka
 - 80 gram honing + 2 eetlepels honing
 - 150 gram frambozen, gehalveerd
 - 2 theelepels citroensap
 
Wat moet je doen?
- Doe de perziken, Griekse yoghurt, slagroom, wodka en honing in een blender of keukenmachine en mix dit tot een glad geheel.
 - Doe het mengsel in een kom en dek deze af met vershoudfolie.
 - Doe het ijs minstens zes uur in de vriezer.
 - Het ijs is klaar om te serveren. Serveer het ijs met het volgende:
 - Doe de helft van de frambozen in een kom en prak deze.
 - Voeg de citroensap, de overgebleven frambozen en 2 eetlepels honing aan de kom toe. Laat 20 minuten staan en roer af en toe.
 - Schep het ijs in ijskommetjes en doe er wat van het frambozenmengsel overheen.
 - Eet smakelijk!
 
Pagina 2/2
Lees ook: Zo maak je een nutellacake met maar 3 ingrediënten
Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!
Bron: Bonappetit | Beeld: Pexels