Naomi

Met deze apparaten bespaar je een hoop geld

Boodschappen zijn al duur genoeg en alle manieren om wat geld in je portemonnee te houden zijn welkom. Daarom zet Kookfans vandaag een aantal gadgets op een rij die jou gaan helpen om geld te besparen. Zo geef je per maand minder geld uit aan boodschappen en daar worden we allemaal blij van.  

Investeren in de juiste spullen is heel waardevol!

Slowcooker

Mensen lopen tegenwoordig weg met de slowcooker en dat is helemaal niet zo gek. Het apparaat verbruikt maar een kleine hoeveelheid energie, waardoor het een stuk minder verbruikt dan een traditionele oven of gasstel. Daarbij kan je goedkoper vlees kopen. Het is niet nodig om duur vlees te kopen, omdat bijna elk soort vlees mals wordt van een hele dag opstaan op een lage temperatuur. Als dit nog niet genoeg redenen zijn kan je ook nog geld besparen op afhaalvoedsel. Je kan je eten namelijk gewoon ‘s ochtends in de slowcooker doen, aanzetten en ‘s avond kan je zonder moeite een heerlijk maaltje op tafel zetten.

Siliconen cakevormpjes

Als je vaak muffins of cupcakes bakt kan het zeker lonen om siliconen vormpjes aan te schaffen. Papieren vormpjes gooi je weg, maar siliconen vormpjes was je af en kan je nog een keer gebruiken. Let alleen wel op dat je muffins en cupcakes goed gaar worden, omdat siliconen vormpjes minder goed hitte geleiden dan papieren vormpjes. Steek een satéprikker in de muffin en als de satéprikker er droog uit komt dan is het cakeje gaar.

Plastic bakjes

Wikkel jij je lunch vaak in aluminiumfolie of vershoudfolie? Zonde! Je gooit geldt weg, terwijl je net zo makkelijk een plastic bakje kan gebruiken. Na gebruik was je ‘m af en gebruik je ‘m gewoon nog een keer. Zo verspil je geen geld aan de verschillende soorten folies en maak je effectief gebruik van je geld.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: BBC GoodFood | Beeld: Max Pixel