Sabine

Zo maken jullie de stamppot andijvie het liefst

Omdat het stamppotseizoen volgens ons nu toch écht is aangebroken, vroegen we aan jullie hoe jullie de andijviestamppot het liefst maken. Ons geheime ingrediënt om dit stamppotje wat jeu te geven was: slasaus. Maar ook jullie kwamen met gouden tips aan. Wat hebben we een pareltjes voorbij zien komen! Een aantal van de besten hebben we hieronder opgesomd: 

Wilke houdt wel van een knakworstje bij de stamppot. Is er stamppot over? Geen probleem, dan gaat het gewoon op brood!

Angela weet ook wel raad met de andijviesstamppot. Haar zet? Chorizo, zongedroogde tomaatjes, spekjes, ui, knoflook, paprikapoeder, chilipoeder en ijsbergsla. Mjammie!

De Nederlander is en blijft gewoon een kaaskop. Marianne doet daarom gewoon lekker wat blokjes kaas door de stamppot.

Geert houdt wel van een romige stamppot andijvie. Een flinke scheut slagroom en crème fraîche gaan bij hem in de pan.

Diana geeft haar stamppot wat pit met walnoten!

Heb jij ook nog een gouden tip? Laat deze dan achter op Facebook!

Dit recept bewaren? Pin hem op Pinterest!

Beeld: Videostill