Robby
Ingrediënten
  • 250 gram zelfrijzend bakmeel
  • 3 theelepels kaneelpoeder
  • 200 gram Zeeuwse keukenstroop
  • 100 gram boter, koud in blokjes

Hoe maak je ze? Heel makkelijk! Zeef om te beginnen het bakmeel boven een kom en meng de kaneel en een mespuntje zout erdoorheen. Voeg vervolgens de stroop en de boter toe en kneed dit samen tot een effen deegbal zonder klonten. Pak de deegbal in vershoudfolie en leg het even een halfuurtje in de koelkast. Verwarm ondertussen de oven voor op 170 graden en bekleed een bakplaat met pakpapier. Haal het deeg uit de koelkast en snijd het in 4 gelijke stukken waar je 4 rolletjes van 1 cm dik van maakt. Snijd deze rolletjes weer in stukjes van 1 cm en rol deze tot een balletje. Leg de balletjes op de bakplaat en schuif deze gedurende 12 minuten in de oven. Even laten afkoelen en snoepen geblazen!


Pagina 2/2

Beeld: Videostill