Desy
Ingrediënten
  • 175 gram chorizo in plakjes
  • 350 gram aardappelschijfjes
  • 1/2 theelepel komijnzaad
  • 1 rode peper, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook
  • 400 gram tomatenblokjes

Heerlijk Spaanse aardappelschijfjes!

Wij houden enorm veel van aardappelschijfjes (wist je trouwens dat je ze het beste op deze manier kunt bakken?) maar vinden het wel leuk om af en toe wat te variëren met bekende recepten. Jij vast ook en daarom delen we vandaag dit lekkere recept voor aardappelschijfjes met je!

Snijd de chorizo in plakjes en bak deze droog in een koekenpan. Voeg de aardappelschijfjes toe en bak ongeveer 5-10 minuten tot ze gaar en goudbruin zijn. Voeg daarna het komijnzaad toe, de rode peper en pers een teentje knoflook. Bak dit twee minuten mee. Voeg de tomatenblokjes toe en laat 10-15 minuten sudderen. Serveer direct!

Beeld: Videostill