Deze pannenkoekenvariatie is echt ontzettend lekker! Zo heb je ze nog nooit gegeten!

Desy
25 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 1 ui
  • 400 gram champignons
  • 3 eetlepels vloeibare margarine
  • 250 milliliter Boursin Cuisine knoflook & fijne kruiden
  • 100 gram spekjes
  • 1 pak Koopmans pannenkoeken origineel
  • 800 milliliter melk
  • 2 eieren

Maak eens iets anders dan pannenkoeken met stroop!

Wanneer we pannenkoeken eten worden al gauw de welbekende toppings zoals stroop, poedersuiker en spek op tafel gezet. Dit kan natuurlijk wel een stukje avontuurlijker, want met dit beleg zijn je pannenkoeken nog veel lekkerder!

Zo maak je het:

  • Doe de pannenkoekenmix in een beslagkom en voeg de helft van de melk toe. Roer met een mixer tot een glad beslag.
  • Voeg dan al mixend de rest van het beslag en de eieren.
  • Bak de pannenkoeken in een hete koekenpan met een klontje boter.
  • Maak, terwijl je de pannenkoeken bakt, de topping.
  • Snipper de ui en snijd de champignons in plakjes.
  • Verhit de vloeibare margarine in een pan en bak hierin de ui ongeveer 2 minuten.
  • Voeg dan de champignons toe en bak deze ongeveer 4 minuten mee.
  • Roer vervolgens de boursin erdoor en warm dit mee.
  • Bak ondertussen de spekjes uit en voeg deze bij het champignonmengsel.
  • Pak nu een pannenkoek, doe hier het champignonmengsel op en rol de pannenkoek op. Eet smakelijk!

Lees ook: Snijd je stokbrood op deze manier en voorkom platgedrukte en kapotte plakjes

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Beeld: videostill, Youtube