Christel

Snickers én taart is de hemel voor chocoladeliefhebbers

Wij zijn enorm fan van alles waar chocolade inzit. Schaamteloos kunnen we zo drie Snickers wegwerken en nog steeds zin hebben in deze lekkernij met pinda’s. Voor iedereen die net als wij gek zijn op Snickers, komt dit recept voor Snickerstaart voor jou uit de hemel vallen.

Wat heb je nodig?

  • 120 gram gezouten, gesmolten boter
  • 400 gram koekjes naar keuze
  • 200 gram geroosterde, ongezouten pinda’s
  • 380 gram karamelsaus
  • 300 gram chocolade
  • 150 milliliter slagroom
  • 5 Snickers in kleine stukjes gesneden

Wat moet je doen?

  • Doe je koekjes in een keukenmachine en voeg hier daarna de boter aantoe. Roer dit door met een lepel en verdeel de koekkruimels gelijkmatig over de bodem en zijkanten van je taartvorm. Gebruik een taartvorm (doorsnede 24 centimeter) waar je de bodem uit kunt halen.
  • Doe de karamelsaus in een bakje en voeg daar de pinda’s aantoe. Roer dit door.
  • Schep de karamel op de bodem en verdeel dit goed.
  • Schenk de slagroom over de chocolade en laat dit smelten in de magnetron.
  • Schenk de chocolade over de karamel en verdeel hierover als laatst de Snickers stukjes.
  • Zet de Snickerstaart voor minstens drie uur in de koelkast.

Bron: My Cupcake Addiction | Beeld: Video still