Desy

Maar een paar ingrediënten en zo lekker!

Wij houden wel van een lekker stevige pasta op zijn tijd. Een lekkere bolognese of een romige carbonara; je kunt ons ervoor wakker maken! Een goede pasta kan echter nogal wat voeten in aarde hebben. Maar niet deze pasta pesto! 

Dit heb je nodig (voor 4 personen)

Zo maak je het:

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Rooster de pijnboompitten in een schone en droge pan in ongeveer drie minuten goudbruin. Laat ze afkoelen op een bord.
  • Doe de pijnboompitten, de kaas en de knoflook in een keukenmachine en maal fijn. Voeg de basilicumblaadjes en de olie toe en maal tot een groene pesto.
  • Giet de spaghetti af en roer er een beetje olijfolie doorheen. Schep de pesto door de spaghetti en breng op smaak met zout en peper.
  • Verdeel de spaghetti over vier borden, strooi een beetje Parmezaanse kaas eroverheen en serveer direct.
  • Liever met vlees eten? Bak dan wat kipblokjes en meng dit met de spaghetti.

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Cook in Dine out | Beeld: videostill