Robby
Ingrediënten
  • 6 plakjes bladerdeeg
  • 150 gram geitenkaas
  • 3 eetlepels rode pesto
  • 6 blaadjes basilicum
  • 190 gram gemarineerde artisjokharten (pot)

Deze hapjes zijn heel makkelijk en supersmaakvol!

Bakken met bladerdeeg is lekker simpel, je hoeft van te voren niet te klooien om zelf je eigen deeg te maken. Bladerdeeg kan voor allerlei soorten recepten gebruikt worden; zowel zoet als hartig.

Geen wonder dus dat bladerdeeg een enorm populair product is dat vooral veel wordt gebruikt bij feestjes en borrels. Dit recept is daarop geen uitzondering, met bladerdeeg en een paar simpele ingrediënten maak je een recept dat het absoluut goed gaat doen op een feestje. De hapjes zijn makkelijk te maken, iedereen kan het. Door het kant-en-klare deeg is de keuken ook geen bende na afloop en kan jij gewoon lekker met de voetjes omhoog! Een gegarandeerd succes waarmee je absoluut indruk gaat maken op je gasten. Je kan er zelf natuurlijk ook gewoon lekker van snoepen met een glas wijn op zaterdagavond, het hele gezin zal hiervan smikkelen! Kijk snel op de volgende pagina voor de benodigdheden en het simpele recept!


Pagina 1/2