Hmmm… Deze romige aardappels met mascarpone MOET je echt proberen, zó lekker!

schermafbeelding-2017-01-11-om-14-59-11

Deze aardappels gevuld met mascarpone zijn het perfecte bijgerecht!

Ze zijn onmisbaar in de Nederlandse keuken en er zijn 1001 manieren waarop je ze kan bereiden: de pieper oftewel de aardappel.

De aardappel is niet meer los te zien van Nederland, maar vind zijn oorsprong in Zuid-Amerika. In veel Europese landen is hij echter sinds ongeveer de 16e eeuw één van de basisvoedingsmiddelen. Bij de meeste maaltijden eten wij wel iets van een aardappeltje; gebakken, gekookt of gepureerd. Nu hebben wij een heerlijke suggestie om daar iets meer variatie in aan te brengen: aardappels met mascarpone. Romig, smaakvol en hartstikke makkelijk om te maken! Wij gaan de keuken in, doe je mee? Lees verder op de volgende pagina!


Pagina 1/2

Like Kookfans op Facebook!

Vond je dit leuk? Meer weten? Volg ons op Facebook!

Heb ik gedaan
error: Deze functie is uitgeschakeld