Deze heerlijke pasta-schotel met bloemkool zó smaakvol, je weet niet wat je proeft!

pasta

Deze heerlijke combinatie laat je smaakpapillen exploderen!

Lekker, bloemkool! En nog lekkerder: pasta! Hoe heerlijk is het om deze twee met elkaar te combineren? Het lijkt niet de meest voor de hand liggende combinatie, maar het smaakt verrukkelijk.

Wat heb je nodig voor deze heerlijke schotel? 

  • 2 tenen knoflook
  • 400 gr bloemkool
  • 160 gr pasta
  • 60 geraspte oude kaas
  • 75 cashewnoten
  • 30 gr paneermeel
  • 125 creme fraiche
  • peper en zout
  • Snuf komijn
  • 20 gr boter

Laten we naar de keuken gaan! Verwarm de oven voor op 220 graden en kook de pasta in ongeveer 10 minuten gaar. De bloemkool kook je ongeveer 8 minuten met een bouillonblokje of snufje zout. Meng de crème fraîche met de geperste knoflook, peper, zout en een snuf komijn. Schep het mengsel samen met de oude kaas door de pasta en de bloemkool. Hak de cashewnoten fijn meng dit met het paneermeel. Verdeel dit over de ovenschotel. Verdeel er een paar klontjes boter over en zet ongeveer 10 minuten in de oven totdat er een lekker korstje is ontstaan! Eet smakelijk!

Like Kookfans op Facebook!

Vond je dit leuk? Meer weten? Volg ons op Facebook!

Heb ik gedaan
error: Deze functie is uitgeschakeld