Robby

Zulke heerlijke croissants heb je nog nooit gehad!

De meeste mensen denken bij een lunch aan een gewone boterham kaas, of een bakje yoghurt met muesli. Maar dat moet toch een stuk lekkerder kunnen dachten wij.

Vandaar dit makkelijke en verslavend lekkere recept voor mozzarella-knoflookcroissantjes. Perfect als lunch, maar ook heerlijk bij een soepje of een salade. Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig en het resultaat is geweldig. Het staat in een kwartiertje op tafel, wat wil je nog meer! Dit heb je ervoor nodig:

  • croissantdeeg (van danerolle of een ander merk)
  • kommetje gesmolten boter
  • 1 theelepel Italiaanse kruiden
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 2 bollen mozzarella

Hoe maak je ze? Makkelijk, verwarm eerst de oven voor op 200 graden. Daarna snijd of scheur je de mozzarella in kleine stukjes. Meng de kruiden en het knoflookpoeder door de gesmolten boter. Rol de croissantdriehoekjes uit de verpakking en smeer ze in met de boter. Daarna verdeel je de mozzarella erover en rol je ze op. Nog meer insmeren met boter en daarna schuif je ze een kwartiertje de oven in op een met bakpapier beklede bakplaat. Eet smakelijk!

Beeld: Videostill