Kookfans

De eggspresso is ideaal voor deze Paasdagen

Kijken jullie ook uit naar de Paasdagen of zijn het voor jullie gewoon twee vrije dagen zonder enige betekenis verder? Het is van oorsprong een joods-christelijk feest en velen vieren morgen dan ook de opstanding van Jezus Christus uit de dood. Maar wat je ook gaat doen met Pasen, of je Jezus nou gedenkt, of je nou meer van de Paashaas bent en paaseieren gaat zoeken of dat je gezellig gaat winkelen op de woningboulevard, feit is dat een lekkere kop koffie er bij de meesten van jullie waarschijnlijk wel in zal gaan.

Het Australische koffiemerk Karvan uit de Australische hoofdstad Perth bedacht iets dat de afgelopen week populair werd gemaakt, het is een heerlijke eggspresso. De eggspresso is feitelijk een uitgehold chocolade-ei gevuld met hete, stomige, robuuste espresso. Het is een smeltende, slissende traktatie die eruit ziet als iets dat je eigenlijk maar één keer per jaar zou moeten eten, maar laat het nou toevallig morgen Pasen zijn! Dus waarom niet? Om jullie alvast even goed op te warmen hebben we de volgende pagina een aantal overheerlijke foto’s en een instructiefilmpje van het luxe paasei.


Pagina 1/2