Christel

Wij watertanden nu al!

Koekjes, créme brûlée en churros, we zijn er dol op! Regelmatig doen we ons tegoed aan een van deze lekkernijen. Kiezen tussen deze drie gerechten is echter wel erg moeilijk. Gelukkig hoef je niet langer te kiezen en kun je het allemáál eten. Combineer de drie traktaties en het is alsof je een stukje hemel proeft in ieder hapje.

Wat heb je nodig?

  • kant-en-klaar taartdeeg
  • 4 eieren
  • 1 keer 200 gram en 1 keer 80 gram suiker
  • 120 gram boter
  • 15 milliliter vanille extract
  • 100 gram bloem
  • 360 milliliter melk
  • 3 eetlepels kaneel

Wat moet je doen?

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Bekleed een bakvorm met een doorsnede van 22 of 24 centimeter met het kant-en-klare taartdeeg.
  • Snijd het overtollige taartdeeg weg, druk het weggesneden taartdeeg op de bodem.
  • Mix de eieren, 200 gram suiker, boter tot een licht geheel.
  • Voeg daarna de vanille-extract, melk en bloem toe en mix opnieuw goed.
  • Schenk het beslag in de taartvorm.
  • Bak de taart in 40 minuten.
  • Mix de suiker en de kaneel en haal de taart na 40 minuten uit de oven. Verdeel de rest van de suiker en het kaneel over de bovenkant en bak deze vervolgens nog 15 tot 20 minuten.
  • Haal de taartvorm uit de oven en laat het gebak helemaal afkoelen.
  • Snijd vervolgens repen en de churros-créme-brûlee-repen zijn klaar om te eten!
  • Geniet ervan!

Probeer ook:

Bron: Get In My Belly | Beeld: videostill