Ingrediënten
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 tomaat
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 eetlepel gehaktkruiden
  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 1 ui
  • 1 theelepel paprikapoeder, chilipoeder
  • 1 teentje knoflook
  • verse basilicum
  • 3 eieren
  • scheutje melk
  • 2 eetlepels bloem
  • geraspte kaas
Desy
60 min.
4-6 pers.
Ingrediënten
  • 300 gram rundergehakt
  • 1 tomaat
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 eetlepel gehaktkruiden
  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 1 ui
  • 1 theelepel paprikapoeder, chilipoeder
  • 1 teentje knoflook
  • verse basilicum
  • 3 eieren
  • scheutje melk
  • 2 eetlepels bloem
  • geraspte kaas

Deze hartige taart is echt heerlijk!

Houd jij ook zo van alles wat maar enigszins een bolognesesmaakje heeft? Wij ook! Daarom delen we vandaag met jullie het recept voor een heerlijke bolognese hartige taart met je. Lekker voor dit weekend!

Een hartige taart, ook wel een quiche genoemd, is meestal gemaakt van een deegbodem van bloem, water en boter. De vulling bestaat uit een mix van eieren en room, maar wat je verder aan de taart toevoegt mag je helemaal zelf weten! Deze hartige taart met gehakt, tomaat en kaas is wel heel erg lekker, hier ga je wel indruk mee maken dit weekend! Kijk gauw op de volgende pagina voor de ingrediënten en de bereidingswijze.


Pagina 1/2