Dit broodje met roerei, zalm en roomkaas mag je echt niet missen!

Desy
15 min.
2 pers.
Ingrediënten
  • 2 Italiaanse bollen
  • 4 plakjes zalm
  • 4 eieren
  • 60 ml melk
  • Zout en peper naar smaak
  • Roomkaas Bieslook
  • 2 eetlepels boter

Een heerlijk zondagochtend ontbijtje!

Wat eet jij altijd op zondagochtend een ontbijtje? En is dit dan een normaal ontbijtje of maak je er iets bijzonders van? Deze broodjes met zalm, roomkaas en roerei vormen echt het perfecte ontbijtje voor je luie zondag. Ze zijn snel klaar, makkelijk om te maken en smaken ook nog eens verrassend lekker!

Zo maak je het:

  • Klop de eieren samen met de melk, zout en peper in een kom tot een glad geheel.
  • Verhit de boter in een koekenpan en doe het eimengsel in de pan zodra de boter begint te verkleuren.
  • Haal een spatel door de eieren heen om er roerei van te maken.
  • Blijf roeren met de spatel totdat je geen zacht ei meer ziet.
  • Snijd de Italiaanse bollen open.
  • Meng roomkaas in een kommetje met bieslook en smeer hiervan een dikke laag op de broodbollen.
  • Leg er dan twee plakjes zalm overheen. Schep het roerei bovenop de broodjes en serveer direct.
  • Warm zijn de roereieren namelijk het allerlekkerst! Eet smakelijk!

Lees ook: Op deze manier maak je de smeuïgste gehaktballen ooit!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Beeld: Smoked Salmon Scrambled Eggs door Alpha onder de licentie CC BY-SA 2.0