Deze Aziatische komkommersalade heerlijk fris en perfect voor de lente!

atjar

Heerlijk fris bij elke maaltijd: deze komkommersalade!

Heerlijk fris en perfect voor bij de maaltijd, zo’n Aziatische komkommersalade. Maar hoe maak je het nou net zo lekker als bij de Chinees of Toko? Het lijkt vrijwel onmogelijk, maar redding is nabij!

Want met dit super simpele recept maak jij de allerlekkerste komkommersalade ooit! Deze salade is oorspronkelijk afkomstig uit de Indische keuken. Atjar Ketimoen is dan ook de naam van dit traditionele gerecht. Een atjar is een zuur (bij)gerecht van de Indonesische, de Indische en de Maleisische keuken. Het kan met verschillende soorten groente gemaakt worden, de zure smaak krijgt het door de inmaak en gisting van de gebruikte groente. Ook kan de smaak door azijn worden verkregen en dat is hoe wij het vandaag gaan maken. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig voor deze heerlijke salade en iedereen zal ervan smullen. Kijk voor het recept snel op pagina 2!


Pagina 1/2

Like Kookfans op Facebook!

Vond je dit leuk? Meer weten? Volg ons op Facebook!

Heb ik gedaan
error: Deze functie is uitgeschakeld