02 november 2017
Maayke

Jammer want deze burger was nou net zo lekker

Vorige week kwamen we al met het slechte nieuws dat de bekende ‘Big Tasty’ van het McDonald’s menu zal gaan verdwijnen. Gelukkig zal dit maar tijdelijk zijn en blijft ‘ie niet voorgoed weg. Maar ja, welke burgers kun je dan beter bestellen in het vervolg? Als het aan deze McDonalds-medewerker ligt zou dat in ieder geval niet deze burger moeten zijn…

De Filet-o-Fish is een populaire burger, maar toch kun je deze voortaan maar beter niet meer bestellen.

Filet-o-Fish
Maar wat is de reden dat we deze altijd 0-zo lekkere Filet-o-Fish nu beter niet meer kunnen bestellen? Een Amerikaanse Redditgebruiker, die tevens al drie jaar een McDonald’s medewerker is, deelt het met ons. Hij zegt hierover dat deze burger het minst vaak besteld wordt. Het resultaat? De burgers liggen al veel te lang in de schappen te wachten. De visburgers worden slap en zijn niet meer lekker van smaak. Wat je dus beter kan doen is de medewerker vragen of ze een verse Filet-o-Fish voor je willen klaarmaken. Alleen op deze manier heb je een écht verse en lekkere burger. Je zou dan vijf minuten op je bestelling moeten wachten, maar hé dat hebben we wel over voor een verse burger toch?

Maar de Fish-o-filet is niet de enige burger die je beter niet bij McDonald’s kan bestellen. Benieuwd welke producten je beter kan overslaan bij je volgende bezoekje aan de Mac? Dat lees je hier.

Dit later nog eens lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Pexels