09 mei 2017
Christel

Hier hebben we lang op gewacht!

Fantastisch nieuws voor iedereen die graag een Big Mac, McFlurry of een McKroket verorbert: McDonalds gaat aan huis bezorgen! Volgende maand gaat de fastfood-keten hiermee van start in Amsterdam.

Als het bezorgen een succes wordt -wat het hoogstwaarschijnlijk zal zijn- zullen andere grote steden volgen. De thuisbezorgmarkt is booming. Deliveroo, Thuisbezorgd.nl, Just Eat en Foodora zijn bijna niet meer weg te denken onder klanten. Grote kans dat de McDonalds bezorgservice straks ook niet meer uit ons straatbeeld weg te denken is.

Uitdaging
Hoewel het zeer goed nieuws is dat McDonalds aan huis gaat bezorgen, haalt de fastfoodketen zich wel een grote uitdaging op de hals. De geliefde Franse frietjes worden snel lauw en slap. Gezien de consument graag een loeiheet en knapperig frietje nuttigt
, kan dit nog erg lastig worden voor de fastfood-keten. Mede om deze reden zag de fastfood-gigant er een aantal jaar geleden vanaf. Gelukkig veranderen de tijden en denkt de burgerketen te weten hoe de frietjes knapperig blijven, wij zijn benieuwd!

McDonalds kondigde eind vorig jaar aan in de Verenigde Staten te starten met het thuisbezorgen. Inmiddels kunnen McLiefhebbers hun maaltje vanuit 200 filialen in Florida laten bezorgen. Komende maand kunnen mensen in Groot-Brittanië en Nederland (Amsterdam) ook hun BigMac vanuit huis bestellen.

Wil je ook nog eens met korting bij McDonalds eten? Dat kan met deze kortingscodes!

Bron: AD | Beeld: Pexels