06 oktober 2017
Desy

Duur is niet altijd beter!

Ben je ook altijd op zoek naar de lekkerste koffie en grijp je altijd automatisch naar de dure merken als Nespresso en Douwe Egberts? Dat hoeft helemaal niet, want de best geteste koffie kun je gewoon bij de Lidl halen!

En daar worden zowel wij, als onze portemonnee blij van!

Bonen

Voor zowel lekkere koffiebonen als de beste cups voor je Nespresso-apparaat kun je bij de Lidl terecht. Een onderzoek van een paar jaar geleden toonde aan dat koffie-experts de koffiebonen van de winkelketen als beste beoordeelden; de koffie van de Lidl heeft een mooie romige body en een goede afdronk. Maar niet alleen voor de bonen kun je bij de Lidl terecht!

Nespresso

Ook Nespressocups van de Lidl hebben een goede naam gekregen. De ‘Lungo’-cups ‘Bellarom Azurro’ van de Lidl is de lekkerste ‘lungo’ voor het Nespresso-apparaat en ook de ‘Bellarom Ristretto’ van de Lidl komt goed uit de test; deze deelt een eerste plek met een vergelijkbare cup van Nespresso zelf. Ook lekker voor je portemonnee; de cupjes van Nespresso zelf zijn bijna twee keer zo duur.

Senseo

In een onderzoek naar de lekkerste koffiepads voor het Senseo apparaat moet de Lidl het helaas afleggen tegen de Albert Heijn, de Jumbo en de Plus. Als beste uit de test komen de AH Basic regular koffiepads; deze krijgen niet alleen het ‘Beste uit de test’-predikaat, maar zijn ook nog eens het goedkoopste. Toch scoort de Lidl ook op deze test niet slecht; met de negende plek staat de Lidl ‘Bellarom regular’ nog steeds ver boven de Senseo ‘classic’ koffiepads (13e plek).

Wij weten wel waar we voortaan onze koffie vandaan halen!

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: Consumentenbond | Beeld: Pexels