06 oktober 2017
Sabine

Deze artikelen mag je niet hebben gemist

Je hoeft maar een blik op de homepage van Kookfans te werpen en je wordt overspoelt met recepten, kook- en baktips. We houden je graag op de hoogte van de heerlijkste gerechten en handige tips, maar welke moet je nu écht gelezen hebben? Dit zijn de best gelezen artikelen van de afgelopen week.

Deze artikelen mag je niet missen.

Koop jij ook weleens sla in een zakje uit de supermarkt? Lees dit dan even….

Lekker makkelijk, sla in een zakje uit de supermarkt. Geen gedoe met snijden en wassen en je de porties zijn ook altijd precies genoeg. En het is nog gezond ook! Of toch niet…?

Deze spruitjesovenschotel is overheerlijk! Ideaal voor een koude herfstdag

De herfst is in volle gang en de winter nadert in rap tempo. Op koude dagen eten we graag een goed gevulde ovenschotel waar we energie van krijgen. Deze spruitjesovenschotel is daar een uitstekend voorbeeld van. Makkelijk om te maken en ook nog eens heerlijk.

best gelezen

Van je buikvet afkomen door dagelijks pannenkoeken te eten? Het kan met dít recept!

We willen zo lekker mogelijk blijven eten, maar ook graag een paar kilo’s afvallen. Om dit te bereiken proberen we onze koolhydraatinname enigszins te beperken. Toch vinden we het vrijwel een onmogelijke opgave om pannenkoeken links te laten liggen. Gelukkig hoeft dat met dit recept helemaal niet. En het mooie is: je valt ervan af!

Last van aangekoekt vet in je oven? Met dit trucje ben je er zo vanaf!

Een overstroomde ovenschotel, een lekkende springvorm: aangekoekt vet in de oven heb je zo. De vraag is: hoe kom je er weer vanaf? Gelukkig is het antwoord op die vraag heel simpel, namelijk: met citroen!

 oven

Dit gebeurt er als je elke week blauwe bessen eet

Er staan altijd een hoop bekende gezonde groenten en fruit op de lijstjes maar in dit rijtje hoort ook de blauwe bes thuis. De blauwe bes was een tijd vergeten, maar wordt nu langzamerhand herontdekt.

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Beeld: videostill