Naomi

Je pannenkoeken bakken in olie of boter? Niet de beste manier…

Bijna iedereen houdt wel van pannenkoeken, maar ze zijn niet voor iedereen even makkelijk en lekker te maken. We kennen het allemaal wel: ze blijven plakken aan de pan of ze smaken toch ietwat flauw. Nu niet meer!

Kookfans heeft het geheime ingrediënt ontdekt en we delen het met jou… Normaal bak jij je pannenkoeken vast in olie of boter. Niet meer doen. Met spekvet worden ze namelijk vele malen lekkerder. Je bakt je ontbijtspek dus voordat je je pannenkoeken gaat bakken. Het vet wat uit het spek komt gebruik je vervolgens weer om overheerlijke pannenkoeken in te bakken.

Benieuwd naar het resultaat? Je pannenkoeken zullen knapperig aan de randjes zijn, luchtig en heerlijk van smaak!

Lees ook: Citroenpers in huis? Dan gebruik je deze waarschijnlijk je hele leven al verkeerd

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: PureWow | Beeld: Pixnio