Met dit geheime ingrediënt wordt jouw appeltaart nóg lekkerder

Desy

Appeltaart op z’n best door dit ingrediënt!

Het geheime ingrediënt waar wij het over hebben smaakt heerlijk door de pasta maar om het nu in een zoete appeltaart te stoppen? Toch maakt deze natuurlijke smaakversterker zelfs een appeltaart veel lekkerder dan ‘ie al is!

Het geheime ingrediënt

We hebben het over knoflook! Knoflook smaakt niet alleen heel erg lekker bij een broodje shoarma, ook heeft het de eigenschap dat het andere smaken kan versterken. Wanneer je dus knoflook in je appeltaart verwerkt zal de appel, die af en toe een beetje waterig kan zijn, nog beter tot zijn recht komen. In tegenstelling tot bij andere gerechten moet je bij de appeltaart de knoflook niet meebakken of fruiten. Wanneer je knoflook bakt dan verbrandt het namelijk heel snel. Je kunt de knoflook daarom het beste op het allerlaatste moment in de taart stoppen. Ga jij het proberen?

Lees ook: Op deze manier maak je de smeuïgste gehaktballen ooit!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Beeld: videostill