Kookfans

  • Delhaize minikroketten: 10 minuten op 180° (bevrozen)
  • Diepvries panini: 13 minuten op 160°
  • Dim Sum: 12 minuten op 200°.
  • Duitse biefstuk: medium 8 minuten op 180° en doorgebakken nog 3 minunten extra op 170°
  • Drumsticks voorgebakken uit de diepvries : 8 minuten op 200°.
  • Drumsticks rauw : 10 minuten op 180° 10 minuten op 150°.
  • Drumsticks rauw en bevroren : 10 minuten op 180° 10 minuten op 200° voor knapperig.
  • Eendenborst: 350 gram eendenborst 10 minuten op 200°. Na 5 minuten omdraaien; 8 minuten op 155°. Totaal 18 minuten.
  • Ei: hard gekookt 12 minuten op 160° , zacht eitje 6 a 7 minuten op 160°.
  • Ei: hardgekookt 16 minuten op 120° zonder opwarmen daarna laten schrikken in koud water zodat pellen beter wil.
  • Eieren– Gebakken 190° 10 min. Voorverwarmen
  • Eiermuffins: 10 minuten op 160°.
  • Fazantenborstfilets: 7 minuten op 170° en dan bv 3-4 op 200°voor een korstje.
  • Filet lapjes: 5 minuten op 195°.
  • Friet brede snit AH, kleine portie 10 minuten op 180°.
  • Friet (Belgische) van AH, 14 min op 200°.
  • Friet avico super crunch oven friet 12 minuten op 200°tussendoor schudden evt nog een keer 2 minuten, ligt eraan hoe knapperig je ze wilt hebben.
  • Frieten (Vlaamse) (bevroren) 20 minuten op 200°.
  • Frietjes, verse: 15 minuten op 160°, ff schudden halverwege, dan 12 minuten op 180°.
  • Friet (Lidl, rode zak) 10 min. op 180° en dan 6 min. op 200°.
  • Friet (Twister) 8 min op 180°. Voorverwarmen.
  • Friet van de Aldi, (diepvries) 10 min op 200°.
  • Frikandellen Aldi 6 minuten 180° en 2 minuten 200°
  • Frikandel mora : 8 minuten op 190°
  • Frikandel oven mora: 6 minuten op 200°
  • Funmix van Mora (div. snacks): 7 minuten op 200°.
  • Garnaalkroketten: 8 minuten op 200° (NIET bevroren)
  • Gehaktballen: 7 minuten op 200°, dan 5 minuten op 160°
  • Gehaktballetjes mini: 7 minuten op 200° . Halverwege omschudden
  • Gehaktballetjes– 1 kg – 10 minuten op 200°.(halverwege omschudden)
  • Gehaktbrood of frikandellekoek: 15 minuten op 170° en 20 minuten op 185°.
  • Geitenkaas met spekjes rond : voorverwarmen en 3 minuten op180° (heb deze wel in aluminium bakje gezet,komt vocht uit)
  • Gevulde paprika met rundgehakt / kippengehakt : VV & dan 10 minuten op 180° en aansluitend 12 minuten op 155°.
  • Grillburger rund van de Aldi, 6 minuten op 180°.(niet bevroren).
  • Groene asperges, per 2 stuks omwikkeld met een dun plakje bacon/ 4 minuten op 200°
  • Groentefriet 10 – 12 minuten op 200°. (na 8 minuten omdraaien).
  • Groenteloempia: voorverwarmen 200°,13 minuten op 200°(diepgevroren in mandje)
  • Haaskarbonade: 8 minuten op 200°.
  • Hamburger 4 stuks (dikke) : 8 minuten op 180°
  • Jalapeños Snacks. 8 minuten. op 180°.
  • Kaaskroketten: 12 minuten op 180° (bevroren)
  • Kaasstengelsvan Topking: 4 minuten op 200°. (bevroren)
  • Kaassoufle’s: 7á8 min op 200°. Halverwege omdraaien.
  • Kabeljauwin papilot : 13 à 14 minuten
  • Kabeljauwvan 4 ons, voorverwarmen 180°. 15 min.nog iets rose van binnen even 3 min op 200°
  • Kalfskroketten van de Lidl 15 minuten op 200°.(bevroren)
  • Kalkoenfilet: 10 minuten. op 200°; 5 minuten op 150° en 5 minuten op155°. (Eerst voorverwarmen).
  • Kalkoenrollade 11 minuten op 200°, omdraaien 10 minuten op200° en 10 minuten op 160°.
  • Karbonade: 12 minuten op 180°.
  • Kibbeling: 5 minuten op 180°.
  • Kibbeling(AH, graatvrije, 400gr): 10 min op 180°.
  • Kip(groot)1,2 kg : 32 minuten op 180°.
  • Kip(volledig) van 1,2kg : eerst 14 minuten op 200°(voorverwarmd),dan nog 20 minuten op 180°.
  • Kip uit de braadzak van AH, 3 min voorverwarmen, dan 35 min op200°.
  • Kipdij: 30 minuten op 180°.
  • Kip Sweet Chili van AH. 20 minuten op 200°.
  • Kipcorn diepvries : 10 minuten op 200°.
  • Kipdrumsticks: 1e 10 minuten op 200° (omdraaien) en de 2e 10 minuten op 150° (Dus in totaal 20 minuten).
  • Kipfilet: 8 minuten op 140° en 8 minuten op 180°.
  • Kipfilet van de Aldi(Boerenkipfilet met spek):20 minuten op180°. Met olie insmeren. Beetje water onderin.
  • Kippenbil: 25 minuten op 200°.
  • Kippenbouten 24 minuten op 180°
  • Kippenpoten (2): 30 minuten op 180°
  • Kippenbraadworst: 8 minuten op 180°, het velleke is wel hard maar ik gebruik een steakmes.
  • Kippenfilet blokjes: voorverwarmen 200° – 10 minuten,halfweg eens omroeren, dan nog 6 minuten op170°.
  • Kippenhamburger: 6 minuten op 180°.
  • Kippenlevertjes omwikkeld met katenspek 12 minuten op 180°
  • Kippenpoten(2): 30 minuten op 180°.
  • Kipsate 1 kilo mini – kip is al voorgegaard (lidl / aldi diepvries) 10 minuten op 200°. (halverwege omschudden)
  • Kippenschnitzels bevroren : 12 minuten op 180°. Ontdooid 7 minuten op 200°.
  • Kippenschnitzel Gevuld 10 minuten op 180°.
  • Kipschnitzel krokant 7 minuten op 200° eerst insprayen met olie anders is de krokant erg droog
  • Kippenvleugels: 15 minuten op 180°.
  • Kiprollade(525 gr) 5 minuten voorverwarmen op 180°. Daarna 40 minuten en gewoon in het mandje.
  • Knoflook broodjes: 4 minuten op 160°.
  • Koolvis 15 min op 180° bevoren toestand.
  • Koteletten: 8 minuten op 180°. (voorverwarmd)
  • Krabkroketjes: 8 minuten op 180° van de Lidl
  • Krieltjes aldi : 10 minuten op 180°.
  • Kroepoek: Gedroogde ongebakken kroepoek: (afhankelijk van grootte) circa 2/3 min 180 gr (AF XL)
  • Kroketten van de Aldi 5 minuten op 160° en dan 2 minuten op200°.
  • Kroketten van Dobbe: 20 minuten op170°.
  • Kroketten van Mora: 3 minuten voorverwarmen, 11 minuten op200°.
  • Kroepkoek gedroogde ongebakken : (afhankelijk van grootte) circa 2/3 minuten op 180°.
  • Kwartels: 10 minuten op 200° en 10 minuten op 180°.
  • Lamskoteletje: 7 minuten op 180°.
  • Lamshaasje: 8 min op 180°.
  • Lasagne (ontdooid): 10 minuten op 180°.
  • Lekkerbekjes van Iglo:15 minuten op 180°.
  • Loempia: 7 minuten op 180°. (ontdooid)
  • Loempia(bevroren)20 minuten op 180°.
  • Maiski Cordon Bleu (met kip, ham & kaas): 10 minuten op 200°
  • Mexicano (Diepvries): 8 minuten doen op 200°
  • minutenute steaks: 3 minuten op 195°.
  • Mini Pizza baguette van de Aldi: 10 minuten op 160°.
  • Mini Pizza Quiche van dr. Oetker: 15 minuten op 170° in de XL
  • Mora baktijden: http://www.mora.nl/1014/over-mora/nieuws/welke-producten-zijn-nu-echt-geschikt-voor-de-philips-airfryer.html
  • Oesterzwammen AH, 3 minuten op 180°.
  • Omelet: 15 minuten op 150°.
  • Partysnacks Aldi : 8 minuten op 180°. ( bevroren en voorverwarmd)
  • Panini(vers) mettomaatjes : 5 minuten op 180°.
  • Pijnboompitten: 3 minuten op 160°.
  • Pikanto mora 8 minuten op200°
  • Pitabroodje 7 minuten op 180°.
  • Pitta pizza : 7 minuten op 180°.
  • Pizza op dikke boterham : 5 minuten op 180°
  • Pizzabaguette tomaat/kaas van dr oetker : 12 minuten op 180°
  • Pizza baguette Aldi Mama Mancini diepvries: 8 minuten op 180°
  • Pizzabroodjes: 8 minuten op 200°.
  • Pizza Dr. Oetker: 8 minuten op 200°.
  • Poffertjes (bevroren): 3 minuten voorverwarmen, 4 minuten op180°.
  • Pommes duchesse: zie aardappelpureetoefjes
  • Quiche Loraine van de AH: 15 minuten op 180°.
  • Ras patat: 5 minuten op 200° (3 minuten voorverwarmd)
  • Ravioli 8 minuten op 190°(voorverwarmd)
  • Ribbel Friet (AH, voorgebakken, 750gr): 15 minuten op 200°
  • Ribeye: 6 minuten op 180°; hangt van dikte af.
  • Rookworst: 4 minuten. op 150°.
  • Rosbief: 10 minuten op 200° om dicht schroeien en dan 20 á 25 minuten op 180°.
  • Rösti rondjes: 11 minuten op 200° (in de gaten houden).
  • Rundergehakt, 9 minuten op 200°.
  • Rundersaucijzenvan de Aldi. 11 minuten op 180°. 450 gram.
  • Rundervinken: 15 minuten op 180°.
  • Rund tournedos: 7 minuten op 180°.
  • Saté (kip): 10 minuten op 190°.
  • Saucijzenbroodjes (lidl) 200° 4 minuten
  • Scampi’s: 6 minuten op 180° (ontdooid).
  • Schouderkarbonade: 8 minuten op 180° (hangt ook van de dikte af).
  • Shoarma 10 minuten op 180°.
  • Siciliaanseworstjes van de Lidl 10 minuten op 180°.
  • Slavinken: voorverwarmen 3 minuten op 200°; 5 minuten bakken op 200° dan 9 minuten op 160°.
  • Spareribs (reeds voorgegaard): eerst 3 minuten voorverwarmen, dan 6 minuten bakken op 200°.
  • Spaanse partjes (Celavita): 12 minuten. op 200°
  • Speklapjes 16 minuten 180° of 14 minuten op 200°.
  • Spekvinkjes: 15 minuten op 180°.
  • Steak: 5 a 6 minuten op 180°.
  • Steak– Ierse steak van de Lidl: Niet voorverwarmen en 4,5 – 5 minuten op 200° (medium); Goed gebakken is 6 minuten, bleu schat ik 3 minuten.
  • Sugarsnaps: 5 minuten op 200°C.
  • Tamme kastanjes: voorverwarmen en 12 minuten op 200°.
  • Tartaartje 8 minuten op 200°C.
  • Tomaat gevuld met gehakt 10 minuten. 180° en 6 minuten. op150°.
  • Tomaten poffen: 6 minuten op 180°.
  • Tostie oftewel Croque monsieur: 5 minuten 200°.
  • Twister Fries Seasoned (Lamb Weston – 600g) 12 minuten op200° – Halverwege even goed schudden.
  • Uienringen Lidl 2 x 7 min op 180 C.
  • Varkens braadworst: 10 minuten op 180°.
  • Varkensbrochette AH 7 minuten op 200°.
  • Varkensgebraad/ varkensfilet van 936 gram : 25 minuten op180° en 15 minuten op 160° ( dikte van het vlees was 5 centimeter )
  • Varkenshaasje: 12 minuten op 200°.
  • Varkenshaasje: (ruim 400 gram) 20 minuten 200°.
  • Varkenslapjes 250 gram: 20 minuten op 200°. Na 10 minuten het vlees even omdraaien.Kruiden + 1 el olie.
  • Varkensoester 10 minuten 180°.
  • Varkensschnitzel bevroren: 8 minuten op 180° en 2 minuten op200° voorverwarmd op de grillpan.
  • varkensrollade (tje) 475gr: 20 min op 180° en 10 min. op 160°.
  • Varkensrollade 1 kg (varkensgebraad)180°: 35 minuten op 180°, omdraaien en 10 minuten op 160°.
  • Varkensrollade: 770 gram. 25 minuten op 180° en 10 minuten op160° gedaan
  • Verse worst: 10 minuten op 180°. 500 gram.
  • Vietnamese loempia’s: 8 minuten op 180°
  • Vissticks, de langesmalle, 5 minuten op 200°
  • Visquisine: 20 minuten op 180°.
  • Wienerschnitzels: 10 minuten op 180°.
  • Witlof (rauwe) 10 minuten op 190°.
  • Worstenbroodje (2 stuks), 4 minuten op 200°.
  • Wrap van de Aldi: 12 minuten op 180°.
  • Zalm 300g : 15 minuten op 180°.
  • Zandkoekjes: AF (155gr) 15 minuten (bij 10 nog net te licht) op180°.
  • Zeewolf filet AH (291gr) op de pan, 12 minuten op 180°.

Lees ook: 5 dingen die je met aluminiumfolie kunt doen die je nog niet wist

Wil je dit artikel bewaren? Pin’t op Pinterest!

Bron: Tjeerd | Beeld: Kookfans